OGK Weekendseng

kr. 4.695,00

Han designede det som en fortsættelse af sit design af OGK Savbriks og OGK Savstol. Igen var formålet at skabe et produkt, der nemt kunne samles når det skulle bruges. Og let at pakke sammen efter endt brug. Der blev kun brugt naturmaterialer, og der er ingen metal dele i produktet.

Hans mål var at designe et produkt, der kunne bruges i sommerhuset eller steder, hvor bedsteforældrene skulle have et sted at lægge deres barnebarn første gang, det sov over.

Men det skulle også være et møbel i sig selv, med det æstetiske udtryk, som han altid søgte i sine designs. Siderne på sengen kan foldes ned, og det gav sengen flere nye funktioner hen ad vejen.             Den perfekte hundekurv til det firbenede familiemedlem eller en dejlig lille sofa til børneværelset.

Sengen er nem at tage med. Når den er foldet sammen, lægges den i en taske med en skulderrem, som gør den nem at transportere.

Weekend Sengen er et meget “grønt” produkt. Det bruger ingen skruer eller metal dele til at samle. Sengen samles ved hjælp af sisal reb, der bruger et gammelt dansk princip, kaldet “sav princippet”.

Weekend sengen kommer i følgende design:

  • Træ: Ubehandlet bøg
  • Betræk: Ufarvet naturlig linned
  • Reb: Sisal
  • Mål: Længde 128 cm x Bredde 70 cm x Højde 35 cm. (sovehøjde)
  • Højde med sider 65 cm.